Privacybeleid

Wie ben ik

Mijn website-adres is: https://indewarmehand.nl.

Welke persoonlijke data ik verzamel en waarom ik die verzamel

Reacties

Mijn website staat het niet toe dat bezoekers reacties achterlaten. Wel vind ik het fijn dat je na afloop van een massage mij mondeling of schriftelijk feedback geeft. Gedurende de intake vraag ik je naar je adres en telefoonnummer, voornamelijk om vervolgafspraken te kunnen maken. Ook stel ik je vragen over je gezondheid. Deze noteer ik in het belang van de behandeling die je van mij ontvangt.

De website van Holistische Massagepraktijk ‘In de warme hand’ verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina‚Äôs die je veel bezoekt.

Media

De foto’s die ik upload op mijn site zijn of gemaakt door een beroepsfotograaf of vrijelijk te verkrijgen via het internet.

Contactformulieren

Mijn website gebruikt nog geen contactformulier. Je kunt een afspraak maken door mij telefonisch of per e-mail te benaderen. Bij voorkeur tussen 19.00 uur en 19.30 uur .

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. (Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Met wie we jouw data delen

De informatie die je mij verstrekt tijdens een massage deel ik met niemand.

Hoe lang we jouw data bewaren

Die informatie van jou die ik tijdens een behandeling noteer, bewaar ik zeven jaar in een veilige ruimte.

Google Analytics verzamelt de gegevens hoe mensen onze website bezoeken. Deze gegevens zijn anoniem en worden 26 weken bewaard.

Welke rechten je hebt over je data

Je kunt me verzoeken dat ik enige persoonlijke data die ik van je heb verwijder. Het gaat niet om gegevens die ik verplicht moet bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Aanvullende informatie

Van welke derde partijen IK data GEBRUIK

Treatwell.