Proefpersonen gezocht

In het kader van mijn afstuderen als massagetherapeute aan de Akademie voor Massage en Beweging te Amsterdam zoek ik volwassenen met een autisme spectrum stoornis, die bereid zijn een viertal maal te worden gemasseerd door mij in de periode tot 20 april 2015.

Doelen van deze praktijkopdracht zijn:

  • welke verandering als gevolg van de massage is merkbaar?
  • is het masseren van mensen met ASS een aanvulling op mijn praktijkvoering?

Van de proefpersonen verwacht ik dat zij mij feedback kunnen geven.  Zij kunnen  aantonen dat ze ASS hebben. En zij zijn in staat een informatieformulier in te vullen over onder andere hun medische verleden, over de belangrijkste gebeurtenissen in hun leven,  en over waar ze momenteel spanning voelen in hun lichaam.  Zij zijn bereid te reizen naar mijn massagepraktijk.