Over mij

Mijn naam is Toke de Kroon. In 1987 studeerde ik af als wiskundige. Daarna was ik vooral actief in de ICT in verschillende organisaties.                                                                        In 2003 schilderde ik een kleurrijk geheel, dat voor mij staat voor “mijn horizon verleggen”. Een deel ervan is te zien op de balk die mijn website opfleurt. Langzaam maar zeker verlegde ik mijn horizon. In 2010 kwam massage op mijn pad. Ik volgde twee cursussen Psychobalancing bij Cor van Kippersluis. En in 2011 startte ik aan de Akademie voor Massage en Beweging om massagetherapeut te worden. Sinds 23 juni 2012 ben ik gecertificeerd holistisch masseuse. Sinds 18 mei 2015 ben ik gediplomeerd massagetherapeute. Het laatste studiejaar heb ik me verdiept in autismespectrum-stoornissen en in hersenonderzoek. Mijn massage-ervaring heb ik verrijkt door het masseren van mensen met een diagnose uit het autismespectrum.

In 2016 en 2017 heb ik me bekwaamd in een Hawaiiaanse massagevorm: lomi tempelstijl.

Ik ben mede gevormd in mijn leven door cursussen / lezingen op het gebied van Gestalttherapie, bio-energetica, filosofie, verhalen leren vertellen, zang, en geweldloze communicatie.

Holistische massage praktijkNu is het tijd mijn hoofd met rust te laten en de rest van mijn lichaam aan bod te laten komen. De switch lijkt totaal.

Kom eens ervaren wat mijn handen met je lichaam doen! Neem daartoe contact met mij op.