Reacties

Gedurende de tijd hebben verschillende klanten bij mij een reactie achtergelaten.

“Diverse behandelingen zowel therapeutisch en ontspanningsmassage bij Toke de Kroon gehad. Wat opvalt is de oprechte aandacht die zij zowel voorafgaand als tijdens de behandeling voor jou en je lichaamstaal heeft. Ik voel mij bijzonder op mijn gemak bij haar en vooral welkom. De behandelingen die zij geeft werken door vooral in een toename van energie nadien. Zij luistert, kijkt en behandelt zonder waarde oordeel, waardoor mijn lichamelijk bewustzijn toeneemt. Prettige en rustige massage ruimte die heerlijk wordt verwarmd. Echte aanrader dus.”  E.v.d.K.

“Door jouw opletten op mijn houding en regelmatig terugvragen wat ik heb en hoe mijn lichaam aanvoelt, ben ik veel bewuster.”  M.K.

“Fijne proefmassage gehad van Toke:  weldadige ontspanningsmassage.

  • Mooie zachte lange strijkingen;
  • Weinig duwen met de vlakke hand;
  • Weinig druk uitgeoefend met duim;
  • 
Fijne massage van nek en hoofd;
  • Prettige zachte massage van de buik.”  Hans L.

“Niet zo lang geleden kwam ik in aanraking met de massagepraktijk van Toke. 
Ik was op zoek naar een massage, die meer aanvoelde dan masseren alleen.
 De allereerste keer dat ik bij Toke langs kwam, voelde ik me meteen thuis.
 Masseren is uiteraard voelen en het voelde gewoon goed gedurende de massage. Mijn lichaam werd langzaam maar zeker geheel meegevoerd in de massage. Van de voeten naar de benen. Van de handen naar de armen. Ook mijn hoofd werd niet ontzien en het voelde erg prettig aan om op deze manier gemasseerd te worden. 
Ik was na afloop van de massage voldaan en kon weer opgeladen met nieuwe energie fris en uitgerust op de motor stappen. De weg vanuit Rotterdam was zeker niet voor niets geweest. Nu fris en ontspannen maar alert weer terug naar huis. 
Namasté.”
   Marcel B.

“Toke geeft een heerlijke en relaxte massage in een mooie goed verzorgde 
ruimte. Het is een warm bad voor lichaam en geest. Heerlijk ook met de zachte ontspannende muziek op de achtergrond. Een absolute aanrader!”  Adrie V.                  

“Toke verzorgt een ontspannende en relaxte massage waar lichaam en geest van opknappen. Een aanrader! Mij zie je zeker terug in je praktijk.”  Maaike K.

“Lieve Toke,
 Een mooie site, warm als jouw eigen handen. Ik heb jouw massage mogen ervaren en het is echt een weldaad voor je lijf en voor je geest. Ik wens jou dus van harte veel succes toe en ik wens velen toe dat zij de weg naar jouw praktijk kiezen!
 Liefs en geluk!
”  Frans S.